Grote Sinterklaasloterij 2018

Grote Sinterklaasloterij 2018 groter dan ooit!

Op maandag 5 november gaat de Grote Sinterklaasloterij 2018 van start! Vanaf dat moment krijgt u als consument bij alle deelnemende winkeliers uw bestede bedrag in Sinterklaasloten retour, waarmee u kans maakt op meer dan € 30.000,- aan prijzen!

  • LOVE tv-uitzendingen terug van weggeweest!
  • 101 deelnemende winkeliers
  • Aansluiting leden Ondernemersvereniging Edam

Aansluiting winkeliers Edam

Dit jaar is de Grote Sinterklaasloterij groter dan ooit! Maar liefst 20 winkeliers in Edam doen dit jaar ook mee aan deze mooie actie. Daarmee komt het totaal aan deelnemers uit op 101. Een bijzondere mijlpaal. En dat merkt u straks in de prijzenpot!

De Grote Sinterklaasloterij 2018 werkt als volgt:

U ontvangt bij elke aankoop het bestede bedrag terug in Sinterklaasloten. De Sinterklaasloten worden uitgegeven in coupures van € 5,- € 10,- € 25,- € 50,-. Alle ingevulde en ingeleverde Sinterklaasloten loten mee voor mooie prijzen. Ingevulde Sinterklaasloten kunnen worden ingeleverd bij alle aangesloten winkeliers, voorzien van naam- en adresgegevens of een uniek Pietenpasnummer, op te vragen via de website www.grotesinterklaasloterij.nl.

Pietenpas

Op de Sinterklaasloten dient u uw NAW-gegevens in te vullen. Hier is ook een simpelere oplossing voor. Op www.grotesinterklaasloterij.nl kunt u zichzelf registreren met NAW-gegevens en e-mailadres, in ruil voor een uniek en makkelijk te onthouden Pietenpasnummer dat op alle loten kan worden ingevuld. Door alleen dit nummer op het lot te vermelden, kan de organisatie via de opgezette database gelijk zien welke persoon er aan het nummer gekoppeld is. De Pietenpas is verkrijgbaar bij iedere deelnemende winkelier. Met deze Pietenpas op zak kunt u extra prijzen winnen! Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze actie en worden na afloop direct verwijderd.

4 Grote Lotentrekkingen

Uit alle ingeleverde loten worden iedere week 40 prijswinnende loten getrokken. Uitslagen worden gepubliceerd in de NIVO en de Stadskrant, op www.grotesinterklaasloterij.nl, de kabelkranten en op facebook. Alle prijzen worden uitgekeerd in speciale Grote Sinterklaasloterij cadeaubonnen, uitsluitend te besteden bij de deelnemende winkeliers.

Tv-uitzendingen op de LOVE terug van weggeweest!

Dit jaar wordt de Pietenpas Winkelshow vervangen door live tv-uitzendingen op de LOVE. Vier weken lang wordt op zaterdagavond om 18.30 uur op kanaal 40 van Ziggo de ‘Sinterklaas Prijzenjacht’ uitgezonden, gepresenteerd door Jenny Smit.

Met behulp van de grote Pietenpasdatabase worden wekelijks gelijktijdig met de grote prijzentrekkingen een aantal loten als winnaar getrokken. Deze winnaars worden op de woensdag voorafgaand aan de uitzending via de Nivo en Facebook uitgenodigd om deel te nemen aan de Sinterklaas Prijzenjacht op zaterdag. Daarnaast worden kort voor iedere live-uitzending een aantal namen bekendgemaakt. Deze potentiële winnaars worden opgeroepen om snel naar de RTV LOVE-studio te komen om daar eveneens mee te doen aan de Sinterklaas Prijzenjacht.

De Sinterklaas Prijzenjacht bestaat uit een spel waarin de deelnemers een aantal vragen wordt gesteld. Het spel bestaat per uitzending uit 2 voorrondes en 1 finaleronde, met per ronde maximaal 4 deelnemers, afhankelijk van de opkomst. Uit iedere voorronde gaan de 2 kandidaten met de meeste punten door naar de finaleronde. In de finaleronde mag een kandidaat na een goed antwoord direct een deurtje openen van de Prijzenkast. In deze Prijzenkast zitten prijzen t.w.v. € 150,- € 250,- € 350,- of € 440,- verstopt. Verliezers ontvangen allen een troostprijs t.w.v. € 80,-. Sponsoren Zonder de financiële ondersteuning van onze sponsoren is deze actie niet mogelijk.

Graag bedanken wij onze sponsoren:

1. Hoofdsponsor Drukkerij-Uitgeverij NIVO

2. Kwakman Groep

3. Okébox Self-storage

4. Bond administratie/advies

5. Molenaar & Zwarthoed adviseurs

6. Nemassdeboer makelaars & verzekeringen

7. Nbc van roemburg & partners accountants/adviseurs

8. E.T.B. Cas Sombroek

9. Hein Koning administratie en belastingadvies

10.Grafisch Goed

11.Vd 119 – Vis van het schip

12.Sierbestrating Jonk

13.Duurzaamaan

14.Platvis

15.Bij ’t Vuur Installatietechniek

16.Nieuw Leven

 

Belangrijke data

Start actie op maandag 5 november

Intocht Sinterklaas op zondag 18 november

 

Prijzentrekkingen

1e trekking: ma 19 november

2e trekking: ma 26 november

3e trekking: ma 3 december

4e trekking: ma 10 december

 

Publicatie Prijswinnaars

1e trekking: uitslag NIVO 21 november

2e trekking: uitslag NIVO 28 november

3e trekking: uitslag NIVO 5 december

4e trekking: uitslag NIVO 12 december

 

Sinterklaas Prijzenjacht

1e trekking: LOVE 24 november 18.30 uur

2e trekking: LOVE 1 december 18.30 uur

3e trekking: LOVE 8 december 18.30 uur

4e trekking: LOVE 15 december 18.30 uur

De Grote Sinterklaasshow film online downloaden!

De Sinterklaasshow in sporthal Opperdam van 25 november 2018 is na 2 of 3 dagen te downloaden, klik hieronder.

Download Sinterklaasshow film

Heb jij al een Pietenpas?

De Grote Sinterklaasloterij 2018 is begonnen! Met deze Pietenpas op zak kun je extra prijzen winnen!

Vraag een Pietenpas aan